31 Mayıs 2016 Salı

Çok amaçlı düzenleyiciler

El işleriniz ,banyo malzemeleriniz,mutfak malzemeleriniz ,mandallarınız,saç şekillendiricileriniz artık ortalıkta kalmasın.Bunlar için düzenleyiciler hazırlamaya devam ediyoruz.İster odalarınızda kullanın, isterseniz banyolarınızda,ister mutfaklarınızda,ister sahilde ,havuzda plajda havlu ve kremleriniz için kullanın.
Dağınıklık kimsenin hoşuna gitmez.Hele de az dolaplı küçük evlerde yaşıyorsanız dağınıklık da kaçınılmaz.
Otomobilinizi de düşündük.Hazır koltuk arkası düzenleyiciler genellikle plastik ve yıkanmaz kumaşlardan hazırlanır.Bu yüzden temizliği arka koltukta oturan çocuklarınız da varsa imkansızdır.Alerji sorunu yaşayan biri olarak koltuk arkası cepli düzenleyicileri ilk kendim için tasarladım.Suyunuz ,şapkanız,feneriniz,oyuncağınız hepsi bir arada ön ve arka koltuktan kullanılabilir.
koltuk arkası düzenleyici



Kumanda ,dergi ,kalem tablet,şarj aletleri, gözlük ve kitaplarınız tek bir yerde dursun ister misiniz üstelik elinizin altında olsun . İşte size hepsi için bir düzenleyici.

Doğal kumaştan astarladığımız bu bu düzenleyici  duck kumaştan.Bu sezon sizlerle farklı renk desen ve kumaşlarla sizlerle.


Cd leriniz dvd leriniz kumandalarınızla aynı yerde elinizin altında.Cep telefonunuz ev telefonunuz da.Tabletiniz, defteriniz ,kaleminiz de yanınızda olsun .Özellikle yaşlılarımız, hareket güçlüğü yaşayanlarımız ve bir de düzen sevenlerimiz  için ideal.Düzenli evler için, hayatı kolaylaştıracak küçük şeyler yeterli.










makas düzenleyici 
makas düzenleyici
yüzük düzenleyici

çok amaçlı düzenleyici





düzenleyiciler






çok amaçlı çanta

düzenleyici



Lütfen bilgi için rengarenkoku@gmail.com adresimizi instagram sayfamızı facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder