27 Temmuz 2015 Pazartesi

çamaşır torbaları ve çok amaçlı torba set

Çok amaçlı torbalarımızla camaşır torbalarımızdan olusan bir set.Torbanızı banyonuza asarak İsterseniz coraplarınızı ayırır isterseniz de çamaşırlarınızı koyabilirsiniz. Elbize askısıyla  dolap içlerinde de kullanabilir setteki torbalarla birlikte dolap ici düzeni sağlayabilirsiniz.yine bebeğinizin karyolasına asıp  onun temiz ya da kirli çamaşırlarını kolaylıkla elinizin altında tutabilirsiniz..

fistolu camaşır torbaları evinizde dolaplarınızda çantanızda çocuklarınızın sırt çantalarında kres çantalarında  hijyen ve temizliği sağlar içiniz rahat eder. Seyahatlerinizde bavullarınızda yer verirseniz evinizin dışında da düzeninizi koruya bilirsiniz.

Seyahatlerinizde bavullarınızda bir kez yer verirseniz bir daha ayrılamayacaksınız..Bavulunuzdaki hijyen ve düzeni kaldığınız otellerde de sürdürecek özel eşyalarınızı korumanın rahatlığını hissedeceksiniz.








küçük bir hatırlatma :
bu çok amaçlı çamaşır torbasını , mandal torbası olarak kullanabilir ,mandallarınızı yerleştirdikten sonra çamaşırlıgınıza asabilirsiniz.banyonuzda balkonunuzda zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz.
eğer kız çocuklarınız varsa ortalarda dolaşan toka ,kurdela ve taçları toparlayarak dolaplarına asabilirsiniz.

 Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder